Balancing Belly & Brain

de balanceer
psycholoog

Balancing Belly & Brain;
Left- and Right Brain hemisphere;
Body and Mind. 

Rugzak Uitdoen

Rugzak Uitdoen

Ken je het gevoel van een zware rugzak die je kan afzetten nadat je 'm lang hebt gedragen?
Het gevoel van plots veel lichter te zijn. Opluchting. Terug meer lucht en ruimte voelen..

Dat gevoel komt in de buurt van de sensatie na een sessie Gordiaans Balanceren. Een lichter gevoel. Het stappen dat losser voelt. Haast alsof je zweeft. En toch gegrond bent. Met beide voeten op de grond. Helder gevoel in het hoofd. 

Gevolg van spanningen die los komen--geen rugzak. Spanningen die we doorheen de jaren als "normaal" zijn beginnen beschouwen. En waarvan we ons pas bewust worden wanneer ze er plots veel minder zijn, net als bij het afzetten van de rugzak. 

Zitten & Bewegen

Zitten & Bewegen